top of page
DSC_4884_edited.jpg

LES TIJDEN

WOENSDAG 

18:30-19:30 uur (GROEPSLES)

19:30-20:30 uur (GROEPSLES)

DONDERDAG

19:30-20:30 uur (GEVORDERDEN)

BEL VOOR AANVULLEND INFORMATIE

PILATES

Pilates lessen volgen kan bij ons eén op één of in een kleine groep ( <10 mensen). De groepslessen duren een uur . Eén-op-één trainingen worden alleen op afspraak gegeven en vinden plaats in de fysiotherapie praktijk.  Pilates op de oefenbal (donderdags)  is alleen voor gevorderden. Het tarief voor groepslessen is 100 euro voor 12 lessen in de vorm van een knipkaart. De knipkaart is een jaar geldig en er wordt alleen afgeknipt in het geval van gebruik. Vragen? Bel of e-mail ons.

Pilates en Fysiotherapie

De Pilates filosofie wordt verwerkt in de therapeutische behandelingen in de praktijk. Pilates is uitermate geschikt voor houdings- en rugklachten en kan helpen met corrigeren van aangeleerde bewegingspatronen (i.v.m. blessures, dagelijks activiteit enzv.) en het herstellen van de balans van spiergroepen. Pilates is vanuit de VS en Engeland naar Nederland gekomen en al geruime tijd een erkende vorm van oefentherapie.

Een Uitgebreide Pilates Opleiding

In 2004 en 2005 heeft Todd Baker een uitgebreide Pilates opleiding in Engeland afgerond. Deze opleiding wordt gegeven in The Scott Studio, een Pilates Trainingscentrum, dat erkend is door The Pilates Foundation, een nationale beroepsorganisatie. De opleiding heeft een theoretische en een praktische component.  De Scott Studio opleiding wordt algemeen beschouwd als de meeste veeleisende Pilates opleiding in Engeland.

DSC_4866.JPG
bottom of page