top of page

PARTICULIERE/MEDISCH FITNESS TRAINING

Kosten

Maandkaart 48 euro

10-Rittenkaart 70 euro

Koptekst 1

Medisch fitnesstraining

Medisch Fitness Training vindt plaats in onze oefenzaal. U heeft een verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Medische Fitness Training is oefenen onder de begeleiding van een fysiotherapeut die zich richt op uw algehele conditie en op specifieke aandoeningen. U doet oefeningen op apparaten die constante weerstand geven door luchtdruk. Deze trainingen worden individueel opgesteld en vastgelegd op een persoonlijke chipcard. Op deze chipcard staan de weerstand, pauzetijd, nummer series en repetities voor iedere oefening. In de oefenzaal staan ook een professionele hometrainer met lage instap, een loopband, een roeitrainer,  en een upper body ergometer.

Particuliere fitnesstraining

Er bestaat ook gelegenheid om particulier bij ons te gaan fitnessen, in groepsverband op gezette tijden.  De groepen bestaan uit maximaal zeven mensen. De trainingen zijn door de begeleidende therapeut individueel opgesteld en vastgelegd op uw persoonlijke chipcard. Hierdoor is het mogelijk dat mensen met verschillende trainingsniveaus samen trainen.
De trainingen worden regelmatig aangepast om uw trainingsdoel te bereiken. De training kan ook bij een blessure aangepast worden, zodat U verantwoord kunt verder trainen. Omdat de trainingen plaatsvinden onder begeleiding van een therapeut, zijn er vaste trainingstijden (ochtend- en avondgroepen).

Tijden

Voor beschikbaarheid en tijden kunt U contact met ons opnemen op 070-3252694 en email adres.

bottom of page